Vloeren

U kunt bij ons terecht voor alle soorten houten en imitatievloeren, in ieder te bedenken te leggen patroon, gelegd volgens zowel traditionele als moderne methoden. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het leggen. Mocht u een geheel eigen ontwerp hebben welke u in de vloer wilt verwerken, ook dat is mogelijk met ons traditionele vakmanschap. Ook qua kleur heeft u bij ons een geheel vrije keuze, wij hebben 45 standaard kleuren en kunnen naar wens kleuren mengen.

Uiteraard kan het zijn dat uw ondervloer beperkingen oplegt. Hierin zullen wij u duidelijk en eerlijk adviseren, in gedachten houdend dat we liever geen vloer leggen dan een vloer waarvan we met grote zekerheid bij voorbaat al kunnen zeggen dat hij eruit gaat klappen.

Zoals het een vakman betaamt, is de hoek waarin wij moeten werken niet relevant. Of de parketvloer die u wilt nu plat op de vloer ligt, of er loodrecht op staat, het is voor ons geen probleem. Wij kunnen dus ook uw trap bekleden op dezelfde manier als waarop we uw vloer bedekken met hout. Kunt u zich al voorstellen hoe mooi het door u bedachte patroon vanuit de gang doorloopt op de trap, als ware het een rode loper, maar dan van hout?

Heeft u al reeds een parketvloer en is de oppervlakte van uw woonkamer opeens groter geworden? Geen probleem, wij kunnen naadloos op uw bestaande vloer aansluiten in exact dezelfde stijl.